mandag 2. januar 2023

Planteliste

I dag legger jeg ut plantelisten fra hageboken Fru Halds hage, dette er planter som er omtalt i boken, og min erfaring med dem. Klikk på bildet så blir det større, eller les på mobilen. 
Med ønske om et godt nytt hageår i 2023, og at fuglene lar det være igjen noen kvister Kristtorn med røde bær til meg også til neste år.
Godt nytt år!

10 kommentarer:

 1. Hej Ingeborg!
  Vilket otroligt jobb du gjort med plantlistan. Önskar dig allt gott för 2023 och ett riktigt Gott trädgårdsår.
  Hälsningar Marika

  SvarSlett
 2. Det var många sidor med växttips!! Och det är alltid bra. Jag hoppas också att vi får en härlig odlingssäsong 2023.

  God fortsättning på 2023! önskar Carina

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er jo altfor mange sider å legge ut på en gang, men nå er det gjort. Utrolig å tenke på at det er et år siden jeg startet, tiden går så fort. Godt nytt hageår. :)

   Slett
 3. Flott planteliste! Jeg ser du skriver at agapanthus må ha gjødsel etter blomstring. Det må jeg prøve å huske på!
  Godt nytt år!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det hørte jeg i et svensk tv-program for mange år siden, en spesialist på middelhavsplanter, tror han heter Peter et eller annet. Jeg har gitt gjødsel av og til på våren og av og til etter blomstring, er litt usikker på om jeg har sett noen forskjell. Mine hadde en vanvittig blomstring i forfjor, og en blomst i fjor, kanskje gjødslet jeg for lite etter blomstring da. Det er jo det samme med løkblomster at de skal gjødsles etter blomstring, så det er kanskje noe i det. Godt nytt hageår til deg også. :)

   Slett
 4. Du verden. Du har lagt ned mye arbeid i boka di. Flott.

  SvarSlett
 5. Hei Ingeborg.
  Godt Nyttår!
  Det er lettere å ta frem boken og lese den :)
  Lur ide å ha ei planteliste sånn at man husker hva de forskjellige sortene heter. Man glemmer fort, og tror man skal huske...
  Ha det godt,
  Lena

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det høres kanskje litt rart ut, men jeg slår selv ofte opp i min egen planteliste når det er noe jeg lurer på om disse plantene. I boken også, klarer for eksempel aldri å huske helt hvilke planter som skal ha kalk, og hvilke som ikke skal ha. :D Godt nytt år til deg også :)

   Slett