Kontakt

Hvis du har spørsmål om noe jeg har skrevet om enten det er i bloggen eller i boken Fru Halds hage kan du kommentere nederst på denne siden eller hvor som helst under enkeltsaker. Uansett hvor gammel saken er, ser jeg nye kommentarer, og svarer. Jeg leser alle kommentarer og svarer på spørsmål.

Hvis du av en eller annen grunn ikke vil eller får kommentert direkte på bloggen kan du nå meg på mail ikhald(at)hotmail.com, men skriv i emnefeltet hva det gjelder sånn at jeg ikke tror det er junkmail og sletter.

Er det noe som haster, eller du trenger å snakke med meg kan jeg treffes på mobil 97566175.

Hvis du har spørsmål til meg i forbindelse med Albin Prek eller Gullkalven, for eksempel i forbindelse med oppgaver på skolen, kan du også bruke mailadressen over. Hvis spørsmålet er til forlaget kan du gå inn på www.mangschou.no og finne kontaktinfo der. Albin Prek er utsolgt fra forlaget, men det kan hende den fortsatt kan kjøpes i enkelte bokhandlere. Gullkalven er fortsatt i salg, men det kan være den må bestilles. Begge kan også lånes på folkebiblioteket og mange steder på skolebiblioteket.

Fru Halds hage er utgitt på Commentum Forlag - www.commentum.no.2 kommentarer:

 1. Hei! Tusen takk for ditt svar vedr Revebjelle på Hagepraten i dag 13. juli. Siden du nevnte blogge din, så fant jeg den straks med mange interessante emner og bilder.
  God sommer! Thorbjørn

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint og lykke til med revebjellene. God sommer til deg og.

   Slett