mandag 5. september 2022

Hageboken Fru Halds hage september

Da er det allerede september, og det aktuelle kapittelet fra hageboken min, Fru Halds hage legges ut. Klikk på bildene så blir teksten litt større, ellers er det forstørrelsesglass som gjelder. 
Det er travle dager i hagen, jeg har jo flere prosjekter gående, mer om det siden. 
Ha en fortsatt fin, ny uke. 

4 kommentarer:

 1. Ja, som du skriver så kan høsten være veldig forskjellig. Her opplever vi den andre høsten på rad med tørke. For to år siden regnet vi nesten bort, men det er det slutt på nå. Så flotte høstanemoner du hadde tatt bilder av. De vil ikke trives her dessverre.
  Ha en fortsstt fin kveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi har hatt en lang periode uten regn nå (lang til her og være), så det blir nok litt krukkevanning i hvert fall. Det er sjelden vi har så jevnt fint vær så lenge, meldt gode temperaturer hele denne uken også, men kan ikke kalle det tørke. Det er litt forskjellig hvordan høstanemonene trives her også, men i år har de vært finere enn på lenge (kanskje siden dette bildet fra boken, som jeg tror er tatt i 2015). :)

   Slett
 2. Hej Ingeborg!
  September är en fin månad, med skörd av äpplen och björnbär. Hoppas på att mitt björnbär kommer att ge många bär i framtiden. Fin blomning också av anemone, rosor och hortensia. Mina blå rosor har knoppar, men är tveksam till om de hinner slå ut.
  Ha det fint /Hälsningar Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Eplene på bildet (Prins) bærer bra i år, jeg har ikke vært noe flink til å tynne, så de er litt små. Bjørnebærene måtte jeg kvitte meg med for en stund siden, jeg var så lei meg, men de dukket opp over hele hagen med rotskudd, prøvde først og flytte og spa ned beskyttelse 60 cm ned, men det gikk ikke. Og det som er så godt :)

   Slett