lørdag 28. mai 2022

Fru Haldshage mai - og fjelltur

Her kommer maikapittelet av hageboken Fru Halds hage, og en liten hilsen fra fjellet. 

Mai er jo egentlig starte av denne hageboken, og her kommer mai-kapittelet. Bildene og teksten blir større, og enklere å lese, hvis du klikker på bildet. 


Det var mai, jeg gleder meg skikkelig til denne rosen begynner å blomstre igjen, en skikkelig opplevelse - i år har det vært så kaldt at den er nok litt forsinket. 

Ikke mange dagene igjen i mai, men her til fjells i Valdres er det eneste lille tegnet på vår at bjerka har fått ørsmå museører. Det er kaldt, blåser godt, og i går snødde det litt, det er meldt snø i morgen også, men da er vi forhåpentlig på vei hjemover til hagen igjen. 
Ha en fortsatt fin helg!

8 kommentarer:

 1. Det må være hyggelig å ha en fjellhage også. Her var det kun 3,4 grader i natt, og da er ikke frosten langt unna. Så snø i fjellet gir mening når det er så kjølig som nå. Det er utrolig kaldt til å være i slutten av mai synes jeg. Ha en fin tur hjem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi liker godt å være å fjellet, og da er det naturhage som gjelder, pluss litt sådd blomstereng. I går var det julesnø i luften i et par timer før vi kom oss av gårde i det regnet overtok. :)

   Slett
 2. Hej Ingeborg!
  Vi har haft några regniga dagar, men idag skiner solen igen. Ju mer regn vi får desto grönare blir trädgården. Ser så frodigt ut just nu. Skönt att vara i fjällen, men det låter kallt.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, veldig kaldt, kan ikke huske sist jeg har vært så lite ute. Hjemme igjen har alt vokst på bare noen få dager, og i dag etter jobb blir det å fjerne resten av avblomstrede tulipaner. :)

   Slett
 3. Sköna maj gick alldeles för fort...snart juni. Härligt där på fjället och man ser att våren är senare där!
  Ha en fin söndag :)
  Kram Titti

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, våren er mye senere på fjellet, vi har hytte på 1000 meter, men når sommeren først kommer er det vel verdt ventingen. :)

   Slett
 4. Valdres låter härligt! Har inte varit där men min dotter har hittat olika hus där i omgångar men inte kommit till skott och köpt ännu.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koseilg da, Valdres er en fin plass, i hvert fall å feriere (jeg har aldri bodd der), mange fine gamle hus. :)

   Slett