tirsdag 5. mai 2015

Julegjenbruk

Nå blomstrer de gjenbrukte julesviblene. Jeg kjøper alltid svibler til jul, de lukter så godt, lukter jul. Men de er fine nå i mai også. Så når juleblomstringen er på hell blir sviblene lagt i kjelleren for lagring til jorden ute er såpass samarbeidsvillig at den kan graves i. Finner alltid et sted å stappe dem ned. Hvor mange som faktisk kommer opp igjen har jeg ikke oversikt over, men de dukker nå opp litt her og der i løpet av våren, så noen er det.

 

6 kommentarer:

 1. Det var morsomt og kreativt julegjenbruk :) Sikkert veldig dekorativt :) Ha en fin dag i hagen :)

  SvarSlett
 2. Hyacinter er så flotte ute i bedet. Vi har gjort det samme, og de vokser seg større og flere for hvert år som går. Ha en fortsatt flott kveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, ellevesmaatroll og herrene i hagen. Håper det blir opphold i ettermiddag så det blir mulig med en tur ut i hagen.

   Slett
 3. Jeg har også prøvd det der. Det ble en liten blomst første året, og deretter bare bladverk. Selv om jeg gjødslet.

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg setter også ut sviblene, men har ikke sett noen blomster ennå. I påsken oppdaget jeg en nokså kraftig bladplante som nok kan tenkes å være en svibel. Problemet med disse er for min del at jeg ikke husker hvor de ble spadd ned. Desto større glede om de overrasker med blomst :)

  SvarSlett
 5. Hei Martin og Bille. Jeg tror ikke alle løkene som settes ut blomstrer hos meg heller, har sikkert litt å gjøre med oppbevaringen og den kan bli ganske tilfeldig for min del. Men det er alltid like gøy når noen blomstrer, og ja, jeg husker heller aldri hvor jeg har satt dem.

  SvarSlett