mandag 18. januar 2016

Søndagstur


I går dro vi til Åkrasanden på Karmøy for å gå tur. Tenkte at det ikke var like glatt å gå der som her i Haugesund hvor alt er dekket med et tjukt lag is. Måtte jo ut i det nydelige været. Åkrasanden som har blitt kåret til landets flotteste strand, består av ni strender hvorav bildet nedenfor er fra den som vel er størst og som har fått blått miljøflagg.


En fin dag på Åkrasanden. Helt nede ved vannet gikk det an å gå i sanden, men på resten var det snø og is og stedvis like glatt som alle andre steder. Om sommeren er det forresten mange fine ville blomster her. 
 Første nyttårsdag badet Hald og jentene her, da var det like fint, men store bølger. Jeg er pysen i familien og bader bare når det er sydenvarmt. Hald angret selvsagt på at han ikke hadde tatt med badebuksen i går også.:)

8 kommentarer:

 1. Vakker strand der, ja! Det ser nesten ut som i syden :)

  Ha en fin mandag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja på fine dager om sommeren er det som i syden, selv om vannet kanskje er litt i kaldeste laget.:)

   Slett
 2. Det er veldig fint på Karmøy, flott strand! Pyse sa du, da er vi to:) Isbading er ikke noe for meg heller! Det har jeg prøvd en gang, og det var høyst ufrivillig. Jeg gikk gjennom isen på skøyter i 12 minus en gang i barndommen, men slapp unna med skrekken :) Ha en fin ny uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Forstår godt at du ikke liker isbading etter den opplevelsen!

   Slett
 3. Åkrastranden ser flott ut i det vakre vinterværet. kjekt med godt turterreng i nærmiljøet.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant. Nå er det laget en ny tursti sørover til Ferkingstad, den har jeg lyst til å prøve når isen forsvinner og det ikke er så glatt.:)

   Slett
 4. Nydelig strand og hadde du ikke opplyst at det var tatt nå så kunne man nesten tro at det var sommer..
  Ha en fortsatt fin uke :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var et nydelig vær denne dagen og en fantastisk sjø.

   Slett