lørdag 2. januar 2016

Kiste med vaser og en blomsterbukett

Ikke det at jeg har tenkt å begynne og skrive om interiør, men fikk allikevel lyst til å vise frem kisteskapet mitt. For en stund siden kom jeg over en gammel kiste på et loppemarked. For hundre kroner kunne jeg jo ikke la den stå igjen. Den hadde ikke bunn og den nederste delen var mottspist, men jeg visste at det måtte være et eller annet jeg kunne bruke den til. Og det var det. Den ble et skap som jeg har alle loppisvasene mine i. For jeg ser alltid etter vaser på loppemarkeder, og det har jo blitt en del av dem etter hvert. Hald saget av den mottspiste delen av kisten, og laget hyller inni av noen gamle fjøler. Nå henger den på veggen og jeg har endelig en plass jeg kan ha vasene.

Har jo litt dilla på vaser, og dette er noe av det jeg ser etter på loppemarkeder. Mye fint å finne fra pressglass til krystall, porselen og keramikk. Ja, og så tinn. Gamle tinnvaser er praktiske ute, trenger ikke å være redd for at de knuser.

Sånn ser kisten ut utvendig. Låsen fungerer like fint når den henger.

Fire praktiske hyller ble det. Nesten alle vasene kommer fra loppis.

Rosene er kjøpt, billigroser fra en matbutikk eller noe sånt, men de var veldig fine med mange små roser på hver stilk. Her har de fått selskap av frøstander fra kjempealant, peppermyntebusk, greiner fra julegranen, barlind og broket beinved, samt noen furuaktige greiner som fulgte med rosebuketten.

Her viser vasen bedre, den er selvsagt fra loppis.

Godt nytt år forresten. Og takk for det gamle. Jeg har ikke vært i denne hagebloggverden så veldig lenge, men det er veldig gøy å være her. Gleder meg til å skrive mer om hagen min, og lese om hva som skjer i hagene deres i året som kommer. 

9 kommentarer:

 1. Hei! Så flott kisteskap! Ser veldig gammelt ut, stilig! Godt påkommet å lage skap av en gammel kiste,og gjenbruk er gøy! Nyydelig bukett også! Ha ett riktig godt nytt år Ingeborg :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint skap! Kjekt å få stuet bort vaser på ett sted. Mange fine du har, og rosene var nydelige!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så fint og smart dette var. Liker godt mugger så det begynner å bli noen. Vakre roser.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg liker også mugger, men de har jeg stående fremme. :)

   Slett
 4. Superfint skap! Vaser er godt å ha i mange former og størrelser, så finner du alltid en som passer buketten! I dag tror jeg kanskje det blir såing av noen staudefrø som trenger kuldeperiode ute. Endelig er det skyfri himmel og frost i Bergen! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, her og. Nydelig vær, men litt kald vind. Ja, det begynner kanskjeå bli tid for å gå gjennom frøsamlingen.:)

   Slett
 5. Wonderfull ,Happy New Year,
  Best regard from Belgium.

  http://louisette.eklablog.com
  " blog my city Mons in Belgium"

  SvarSlett