søndag 18. september 2016

TV, litteraturfestival og plantekupp

Det har vært en aktiv helg med innspilling av sak til lokalt frokost-tv på fredag, opplesing fra Fru Halds hage i Stavanger på lørdag og tur innom hagesenter på vei hjem i dag, selvsagt ble noen planter med hjem.

Veldig koselig med opplesing fra hageboken på Efendi i Stavanger på lørdag. Foto: Hald 

Fantastisk god te på Efendi, 8 minutter skulle den stå og godgjøre seg før den kunne helles i glasset. Foto: Hald

For den som er i nærheten av Stavanger kan jeg anbefale Fargegata, følg Kirkegata til du kommer til denne fargerike gata med mange hyggelige kafeer. Foto: Hald

Besøk av disse to flotte representantene fra vår lokale TV kanal, TV Haugaland, journalist Bjørn Andre Widvey og fotograf Tor Håkon Thomassen, de lager veldig proffe programmer som kan tas inn over hele Haugalandet, og sees på nett (tvh.no) for andre. Det var to lengre innslag fra hagen her, og i hvert fall det ene ligger ute på nettet så jeg, begge handler om mat i hagen. 

På vei hjem fikk jeg lurt med meg Hald på et hagesenter, det ble flott staudelyng (lena) til en tier pr stk, to barlind hillie til kr. 30 pr stk og to klematis, som jeg hadde på listen min, også til kr. 30 pr stk, etoile violette, som skal bli 3 meter og få lilla blomster, og mandshurica, som har hvite blomster som visstnok dufter godt, og som skal bli 2 meter. Førstnevnte er allerede satt i jorden, sistnevnte må jeg tenke litt mer på hvor jeg skal ha. I tillegg ble det en flott terrakottakrukken, dem kan jeg aldri få nok av og angrer på at jeg ikke tok med flere. Men sånn er det, ha en fin ny uke.

4 kommentarer:

 1. Spennende helg med andre ord! Håper du får masse pr for hageboken, for den er utrolig god!Ha en fin ny uke :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så fint at opplesningen var hyggelig opplevelse.
  Det må være ganske nervepirrende å stå der.
  Har lett etter programmet på tvh.no, men fant det ikke.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gikk fint, var ikke så nervøs som jeg trodde på forhånd. Enig at det ikke er så lett å finne programmet, det enkleste er å gå inn på se tvh og så søke på hage, da kommer det opp. Ellers tror jeg både forlaget, Commentum og Haugesund hagelag har lagt det ut på facebook.

   Slett