onsdag 13. april 2016

Nærmer seg hagemesse

Nå nærmer hagemessen seg med stormskritt og dette blir bare et kort innlegg for jeg burde egentlig begynne å finne frem alt jeg skal ha med.

Standen til Commentum Forlag er i hall E, nr E02-24. Lansering blir fredag kl. 1530 på scenen i hall D, der jeg skal bokbades av Arne Victor Garvi fra forlaget. Håper ikke det blir for vanskelige spørsmål. Har en tendens til hjernteppe og husker kanskje ikke at jeg har skrevet noen hagebok i det hele tatt. Arne Victor er dessuten spesialist i å dyrke ville, spiselige planter under ørkenforhold, og det kan jeg i hvert fall ingenting om. Uansett hvordan hukommelsen er kommer jeg etterpå til å være på standen. Det er lov å komme og slå av en prat uten kjøpepress. Jeg kommer også å være på standen fra kl 1600 på lørdag. Sikkert før også, men i hvert fall da. Og kanskje litt på søndag.

Snart kommer bregnene, jeg er veldig glad i bregner, helt vanlige fra skogen. Dette bildet er fra april i fjor og disse spirene kommer sammen med kjempekonvall.

Nå har peonspirene begynt å kikke frem fra jorden også. I går hadde vi besøk av pionmannen i Hagelaget her i Haugesund. Det var mange fremmøtte og det var nok en del som hadde med seg minst en peon hjem.
I går ble det ingen handel for meg. Ønsker meg en trepeon, men vet ikke hvor jeg skal sette den ennå. Men sist pionmannen var på besøk kjøpte jeg denne, Nelly Shaylor, tror jeg den heter. En utrolig fin og dramatisk peon.

Det blir ikke delt ut noen gratis billetter herfra til hagemessen, kanskje spørsmålene mine var for vanskelige. Svarene var i hvert fall at hagen min ligger i sone 2 (sone 1 hadde også vært ok) og at lanseringen skjer i hall D. Uansett om vi treffes på messen eller ikke skal jeg fortelle hvordan det var der så snart jeg er tilbake. Ha en fortsatt fin uke.

14 kommentarer:

 1. Lykke til på messen.
  Vi skal ikke på messen i år. Pga. Menieres sykdom takler jeg dårlig så mange mennesker og lyd.
  Prøvde meg på vår åpningen på Willab Garden i Sverige, og det gikk dårlig:-(
  Så vi får heller nyte våren i hagen hjemme.
  Ha en fortsatt fin dag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Kjedelig når helsa setter en stopper for det en har lyst til, men godt å ha hagen. Ha en fin vårdag.

   Slett
 2. Hei!
  Lykke til! Er helt sikker på at det går bra. Det er jo morsomt å kunne snakke
  om sin store interesse.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg tror det går fint jeg :) Blir sikkert en flott opplevelse! Håper du møter mange hagebloggere på messen, og at du får en fin helg! Lykke til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, satser på det. Ha en fin helg du også.

   Slett
 4. Masse lykke til :) Jeg skal se etter deg, det blir messe på fredag for meg, å jeg gleder meg veldig.

  SvarSlett
 5. Hei, og kos deg på messen! Det blir helt sikkert fint, håper bare at du også får tid til å se deg litt rundt, 25000 kvadrat er vel ikke akkurat unnagjort på et blunk :) Sees lørdag!

  Apropos Peon, så har jeg bare én i feriehagen. Den kommer hver vår med flotte skudd men visner før den blomstrer. Har bare sett blomstene som fulgte med da jeg kjøpte den for mange år siden :)

  SvarSlett
  Svar
  1. En dag unnagjort. Mange kjekke hagefolk. Ja det er en gigantisk messe. Tok en tur rundt i går men rakk ikke å se alt. Rart med peonen som visner før den blomstrer.

   Slett
 6. Fann bloggen din via Vi bygger nytt.
  Flott blogg som eg skal lese meir i og kose meg med😀
  Mvh Marie som kosar meg med hus og hage på Bokn.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, høres bra ut. Koselig på Bokn.

   Slett
 7. Hei! Og gratulerer med bokutgivelsen! Fikk bladd i boka di på hagemessen, så fin ut så den havnet på ønskelista mi. Tenkte å slå av en prat men uheldigvis for oss var du ikke der akkurat da..og så glemte vi å gå tilbake senere på dagen..men kanskje vi treffes senere en gang. Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. Så synd jeg ikke var der da du var innom. Kanskje vi kan treffes i Valdres en gang. Jeg har en artikkel om hagen din som jeg gleder meg til å lese så snart jeg får tid. :)

   Slett