søndag 3. april 2016

Boken er i butikkene

Fru Halds hage er en litt annerledes hagebok om en helt vanlig hage. Boken skal være mulig å få kjøpt i alle bokhandlere i butikk og på nett. Bor du langt fra en bokhandler kan du også sjekke om de har den f eks på ditt lokale Hageland eller i FK Butikken*. Jeg håper selvsagt at riktig mange vil kjøpe boken, det skal være noe å hente uansett hvor i landet du bor, og jeg håper at dere etter hvert vil gi meg tilbakemelding på hva dere syns.

Fru Halds hage er kanskje en litt uvanlig hagebok om livet i en helt vanlig hage, min egen hage gjennom 20 år. I boken forteller jeg om hagen, og hvordan den har blitt til, jeg forteller også om samarbeidet mellom meg og mannen min, som ikke er interessert i hage. Selv om jeg er veldig opptatt av hagen min, er jeg ingen hageekspert, og mange av dere kan mye mer om planter enn meg, men noen tips blir det også, og en faktadel. Boken er forresten gjennomgått av gartner Else Eikemo, bare for å sjekke at jeg ikke er helt på viddene, hele tiden i hvert fall. Boken har mange bilder, og alle er tatt av meg (inkludert de hvor jeg er med!) 

Ha en fortsatt god helg, her regner det nå, men jeg har faktisk fått vært litt ute og ryddet tidligere i dag. Var godt i gang da regnet kom. Nå holdt jeg nesten på å glemme og fortelle. Boken blir lansert på Hagemessen på Lillestrøm om et par uker, jeg skal gi beskjed når jeg vet akkurat når i tilfellet noen har planer om å dra innom og vil hilse på.

*På Haugalandet kan Fru Halds hage i tillegg til hos bokhandlerne og Hagelands hagesentre (Raglamyr, Spanne og Vea) og FK Butikken kjøpes på noen andre utvalgte utsalgssteder. Disse er: Karmsund Hagesenter, Home at Home, Indesign, Huset i Svingen, Damene Dill og Steinsentret, pluss Vili og Ve på Åkra, Tante Anna Blomster i Skjold, Åkrafjordtunet i Etne og Fjørsilkebris i Tysvær.

26 kommentarer:

 1. Gratulerer med utgivelsen, Ingeborg! Den skal jeg se etter neste gang jeg er i bokhandelen! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Den ser rett så innbydende ut, skal se etter den:)
  Så spennende..skrive bok selv...det må være en utfording av de store...tenker jeg...flink du er:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Det har tatt lang tid, men også vært veldig gøy.:)

   Slett
 3. Gratulerer! Den skal jeg kjøpe så snart jeg ser den:)

  SvarSlett
 4. Gratulerar till utgivningen, jag förstår att det varit ett stort projekt och många arbetstimmar.

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. Ja, det har vært mye jobb, men vel verdt det syns jeg. Forresten, du har en kjempefin blogg som jeg er innom av og til, men jeg får dessverre ikke lagt igjen noen kommentarer fordi du er på G+ som jeg ikke er. Jeg er også veldig glad i mose og stein.:)

   Slett
 5. Gratulerer! Den må jeg jo se etter i bokhandelen :-)
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Spør hvis du ikke finner den, så kan de bestille. :)

   Slett
 6. Hei!
  Gratulerer! Spennende og morsomt. Skal se etter den.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 7. Så gøy! Da er det bare å se om jeg finner den her i Trondheim. Og det gjør jeg sikkert:)

  :-)

  SvarSlett
 8. Hei, da må jeg se om jeg finner den i bokhandelen! Håper salget går strykende! Lykke til, og ha en fin ny uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det håper jeg også, fin uke til deg også.:)

   Slett
 9. GRATULERER SÅ MYE!! Fantastisk. Det må være en helt herlig følelse. Du har all grunn til å være stolt. Et innbydende bilde på forsiden, som helt klart inviterer til å kjøpe boken:) Lykke lykke til! Håper riktig så mange kjøper den.
  Hilsen Jannicke

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. Det er herlig at den endelig er ute, har jobbet med den til og fra lenge.:)

   Slett
 10. Gratulerer masse med boken! Gleder meg til å lese, og ikke minst til å hente mange gode tips :) Fant den i Ark bokhandel i går, der stod den utstilt med super plassering!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, så fint at du fant den, håper den faller i smak.

   Slett
 11. Gratulerer så mye!!! :D Jeg skal kjøpe boken til uka. Gleder meg veldig til det! :D
  Ha en god dag! :)

  SvarSlett
 12. Gratulerar till nya boken, har hittat den på nätet hos Adlibris, så den skall jag beställa. Skall bli spännande.
  Ha det fint!
  Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, så gøy at du fant den på nettet. Håper du får en koselig lesestund.

   Slett
 13. Hei, takk for invitasjone - men noe Oslotur blir det ikke. Men vi har ei datter som bor på Kolnes, og Spanne og Fjørsilkebris er ofte besøkte favorittsteder når vi er der. Så jeg får nok sett boka di før eller siden. Så flott å få utgitt favoritthobbyen sin mellom to permer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig med datter på kolnes, fin plass. Både Spanne og Fjørsilkebris selger boken, men du kan også få tak i den hos alle bokhandlere over hele landet. Første dag av messen er overstått, gikk veldig fint mange hyggelige hagefolk å snakke med

   Slett