onsdag 11. november 2015

Dekorasjon med lys og blomster

Jeg vet ikke hva det er med denne høsten som har gått så fort. Det slo meg plutselig at det snart er advent, og da fikk jeg plutselig hastverk med å lage en høstdekorasjon. Eller, dekorasjon og dekorasjon, det er jo bare et fat med et lys og litt halvvisne blomster. Et hvitt kubbelys, randblomstrete hortensia, røde nyper og villvin på et gammelt sølvfarget fat fra et loppemarked tidligere i år. Kassen det står i under fotografering er også et bruktkjøp, måtte ta bildet inni drivhuset for det blåste for mye ute, men etterpå ble plasseringen stuen.

Det blir mye lysbrenning i huset her om vinteren, litt kos må vi ha i mørket.

Dette er hortensiaen før blomstene ble klippet av, det gjorde litt vondt, men vi får jo tross alt mer glede av blomstene inne nå.

Jeg er veldig glad i nypene som jeg har rett utenfor stuevinduet, flotte å dekorere med er de også.

Dette er blader fra villvinen som jeg tidligere har vist at vokser oppover husveggen. Nå er det nesten ingen blader igjen på greinene, mesteparten ligger på bakken og er enda rødere enn dette bildet viser.

 Ha en fortsatt fin uke, enten det blir i hagen eller i godstolen.

9 kommentarer:

 1. Så flott dekorasjon! Mange fine høstfarger hos deg nå, her har det meste blåst bort :) Ja, hvor ble denne høsten av? Jeg tror julen kommer som ett sjokk på mange av oss i år :) Ha en fin uke du også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt over to uker til advent er skremmende, og jeg som hadde tenkt meg en runde og se om jeg fant noe spennende på plantesalget... det får kanskje bli til neste år.

   Slett
 2. Det er virkelig sant, denne høsten har gått så fort! Vi har hatt en nydelig og tørr høst, med mange varme dager. I år synes jeg høsten har vært spesielt vakker, ettersom vi har sluppet unna det verste stormværet og nedbør. Denne oppsatsen var så fin, med hortensia og flott lys. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det har vært en flott høst, håper det ikke blir noe av stormen som er varslet her i morgen.

   Slett
 3. Hei!
  Nå er det mye inneliv. Det er nesten mørkt når en kommer hjem fra jobb. Kjempefin dekorasjon.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 4. Ja...det rarser avgårde disse dagene.
  Flott lysdekorasjon du har laget...viktig med levende lys nå...mørkt tidlig.
  Fin torsdag:)

  SvarSlett
 5. Det er noe som gjør at jeg ikke får svart direkte på kommentaren, men til Anne og Inger Marie, takk og ja, det blir nok mye kos foran peisen i tiden som kommer. Og litt vasking og rydding til jul, tror jeg, blir ikke akkurat mye av det i sommerhalvåret her.

  SvarSlett
 6. Det är rofyllt och vackert att tända ljus när dagarna snabbt blir så korta och mörkret kommer redan på eftermiddagen.

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvarSlett