fredag 23. desember 2016

Dagen før dagen

Blir ikke akkurat tid til å være noe særlig i hagen lille julaften, selv om jeg har tenkt på om jeg skal gå ut inn i mellom regnbygene og smøre mistelteinbær på en pil jeg ikke klipper, hvis jeg når opp. Spørs om det nytter å spørre Hald for han er helt fokusert på pinnekjøttet som skal serveres i morgen. Hvis prosjektet involverer stige må jeg nok vente. Koselig dag på kontoret, vanligvis hører jeg ikke på radio mens jeg jobber, det lar seg ikke kombinere med kreativ skriving, men i dag rydder jeg i bildearkivet og da kan jeg høre på julemusikk.  


Med varsel om storm nytter det ikke å pynte trappen med småting, så en diger furugrein får gjøre nytten. Hald har pinnekjøttet til utvanning. 

Helt innerst i den luneste kroken har konglene overlevd så langt. 

De minste konglegreinene var spredt for alle vinder, men er nå hentet inn igjen, forhåpentligvis blir de liggende. 

God jul fra familien Hald midt i kakebaking og trepynting. Hvis jeg ser litt oppgitt ut er det fordi jeg har en målsetting om å pusse sølvtøy, og det er ikke en favorittaktivitet, så det blir utsatt i det lengste. Til nød forteller jeg bare gjestene at det er topp moderne med upusset sølv. Mistelteinen holdes forresten av englene i bakgrunnen. 

22 kommentarer:

 1. Hei. De har meldt veldig urolig vær i jula, også her i sør. Ønsker deg og dine en god og fredfull jul.

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir spennende å se utover dagen nå, var ganske ille i natt, men det meldte uværet er ikke kommet ennå. Vi får kose oss så godt vi kan :)

   Slett
 2. God jul til deg og din fine familie:)

  SvarSlett
 3. Huff ja, det ser ut som dere får et skikkelig uvær midt i jula. Håper det går bra.

  Ønsker deg og dine en riktig god jul!

  SvarSlett
  Svar
  1. Regner med at jeg får lyst til å gå ut og holde rundt drivhuset i kveld, spenningen ligger vel mer i hvor mange ruter som går enn om. Men vi får prøve å kose oss, se en film og holde oss for ørene. :)

   Slett
 4. Hei Ingeborg

  Selv hernede lover de nu storm inat, men imorgen skulle det være overstået:)

  Du og din familie ønskes en glædelig jul

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper dere går klar av stormen som kommer her i ettermiddag, 25 m høye bølger og opp i 45 sekundmeter vind er ikke stas. Men vi er vant med det. :)

   Slett
 5. Håper været farer pent med dere. Tøff selfie av Hald med familie. Sølvpuss er ufattelig kjedelig. Da handler det om å ha et sterkt indre liv!!!
  Ønsker deg og dine en riktig god jul! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Sølvet ble pusset til slutt. Julfaften. :)

   Slett
 6. Hei! Må visst binde fast det som skal stå ute denne julen. Den med sølvtøyet skal jeg huske :) God jul!

  SvarSlett
 7. Best å tilpasse utepynten etter værforholdene, ja! Selv her på Østlandet må vi visst ta noen forholdsregler før Urd feier inn :0
  God jul!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi er jo vant til det, men det er en like nervøs stemning hver gang, hovedsakelig relatert til drivhuset. Jeg må oppholde meg i andre enden av huset så jeg ikke hører rutene single. :)

   Slett
 8. Så koselig julebilde av dere. :)

  SvarSlett