mandag 4. desember 2017

Julestemning

Når en reiser til København skulle en ønske at kofferten var større, selv om det er vinter. Men en liten julepresang til meg selv ble med hjem.

I tivoliet var svibler tema, og selv om jeg har gått til anskaffelse av flere enn jeg pleier her hjemme i år, så tenker jeg at tre, fire kanskje ikke er nok når jeg ser mengdene her.

Svibler også i alle lyssirklene, og Hald skal vel få et stort problem om han har tenkt å matche belysningen i trærne i hagen. 

Men denne fikk bli med hjem,  førjulspresang til meg selv, og den blir nok en stilig plantekasse av et eller annet slag til våren. Det var med nød og neppe den fikk plass i kofferten. 

Misteltein ble det også. Jeg vet den selges i Oslo, men her i Haugesund har jeg ikke lagt merke til at de har den i butikkene. Jeg tar vare på den fra år til år også, men en frisk er alltid kjekt når det passer sånn. Ikke helt vinter her ennå, men inne får jeg finne fram litt adventsgreier i dag, og Hald må henge opp litt lys ute. Ha en fin uke. 

8 kommentarer:

 1. Så fint det var i København medalt lyset. En sånn mengde med svibler hadde jo vært fint :)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant. Heldigvis gir et par også deilig duft i stua :)

   Slett
 2. Hei Ingeborg

  Alletiders at vor hovedstad har kunnet friste med lidt af hvert. Tivoli har hvert år et nyt tema, og blomsterne sat sammen lige efter bogen:)

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlett
  Svar
  1. Alltid koselig i København, og mye fristende for hageglade selv om det er vinter :)

   Slett
 3. Det var et flott tre! Skal mye til for å kopiere det kanskje.
  Ja, det var litt av en førjulsgave du fikk med deg hjem,) Fin var den da.
  Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, foreløpig er utendørsbelysning lik null her i år, men får håpe det kommer seg etter hvert. :)

   Slett
 4. Hej Ingeborg!
  Skönt med en tur till Köpenhamn. Hyacinter är fina, ingen Jul utan dem. Misteln är vår landskapsblomma, det finns väldigt mycket av dem här. Trodde jag skulle få tag på den på marknaden, men i år fanns det ingen som sålde.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjøpte min på en Irmabutikk både i år og i fjor. Ikke like koselig som om det hadde vært et marked, men, men. Håper du får tak i etter hvert. :)

   Slett